Een veelzijdig theaterweekend BREStheater | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Jordan Roy brengt met zijn show FREEDOM een ode aan niemand minder dan George Michael
Jordan Roy brengt met zijn show FREEDOM een ode aan niemand minder dan George Michael (Foto: )

Een veelzijdig theaterweekend BREStheater

  •   50 keer gelezen   Actueel

Brielle - In het weekend van 7 december is er weer van alles te zien bij BREStheater. Zowel muziek- als cabaret- en zelfs filmliefhebbers kunnen dit aankomende weekend rekenen op een leuk avondje uit in het gezellige theater.

Op vrijdag 7 december vindt een bijzonder spektakel van ISH Dance Collective plaats waarbij u als publiek op dezelfde vloer staat als de artiesten. 40 boxen overal om u heen zorgen voor een 4D geluidsbeleving van de door drie stemkunstenaars live geproduceerde muziek. LISTEN UP! heet deze voorstelling, die eigenlijk niet te vergelijken is met voorstellingen die u eerder gezien heeft. Kaarten: €15,- Aanvang: 20:30 uur.

Martijn Kardol
Wilt u een avondje lachen? Ook dat kan dit weekend. Zaterdag 8 december staat Martijn Kardol voor u op de planken. Martijn is niet zomaar een cabaretier. Hij was de eerste cabaretier die het voor elkaar kreeg om in één theaterseizoen alle prijzen te winnen op zowel het Leids Cabaret Festival als het Groninger Studenten Cabaret Festival. Inmiddels bekend van zijn wekelijkse rubriek 'Martijn zegt Sorry' bij RTL LateNight, maar zaterdagavond gewoon te zien in het theater in Brielle. Kaarten: €16,- Aanvang: 20:30 uur.

Film Phantom Thread
Het weekend afsluiten met een bioscoopavondje is deze zondag ook gewoon mogelijk in Brielle. In samenwerking met de bibliotheek vertoont BREStheater op 9 december de film Phantom Thread. Het verhaal over de befaamde modeontwerper Reynold Woodcock die in het Londen van net na de Tweede Wereldoorlog de jonge, zelfstandige Alma ontmoet waarna zij al snel zijn muze en geliefde wordt. Alma zet het georganiseerde leven van Reynolds compleet op zijn kop. Een kaartje voor BRESfilm kost u maar €5,-! Aanvang: 19:30 uur.

Eerbetoon aan George Michael
Bent u een groot liefhebber van George Michael, Wham! of gewoon van hele goede zangers in het algemeen? Dan hebben ze op donderdag 13 december nog een fantastische voorstelling voor u. Jordan Roy brengt met zijn show FREEDOM een ode aan niemand minder dan George Michael. Behalve zijn solowerk, komen ook de vele hits die hij scoorde met Wham! voorbij tijdens deze grootse muziekavond. Kaarten: €22,50 Aanvang: 20:30 uur.

Kaarten bestellen
Kaarten zijn te bestellen via www.brestheater.nl en 0181-413308 (wo/do 9.30-12.30 uur en vrij 14.00-17.00 uur) en altijd één uur voor aanvang van een voorstelling.

De theaterkassa bevindt zich aan de balie van DukdalfBRES.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>