Afbeelding

Gezellige kerstmarkt in het Dijckhuis

Actueel 279 keer gelezen

Vierpolders - Vrijdag 14 december staat vanaf 17.00 uur de deur van 't Dijckhuis te Vierpolders open om u te ontvangen voor de jaarlijkse gezellige Kerstmarkt en het Repair Café. Voor het derde jaar op rij is nagenoeg het hele dorpshuis in Vierpolders gevuld met kraampjes.

Drie jaar geleden is er een start gemaakt met twaalf kraampjes en na twee succesvolle jaren staan er dit jaar vijftien stuks! De gezellige kraampjes zijn gevuld met kerststukjes, kerstkleding, zeepjes, cadeautjes, sieraden, allerlei verrassende kerstartikelen en natuurlijk de bekende kerststerren. Kortom voor elk wat wils.

Gezien het tijdstip op de dag wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en serveert de enthousiaste Martijn weer heerlijke verse erwtensoep. En buiten, onafhankelijk van de weergoden, staat een ervaren team van vrijwilligers oliebollen te bakken. Daarnaast is de bar geopend. Voor de kleine jeugdige bezoeker zal rond de klok van 19.00 uur het Kerstverhaal voorgelezen worden. Dus voor iedereen is er iets te horen, proeven, ruiken of te zien.

Dit jaar hebben er enkele wijzigingen plaats gevonden zodat er een verrassende mix van kerstkraampjes is ontstaan. Een aantal nieuwe gezichten tussen de inmiddels vertrouwde kraamhouders. Enkele deelnemers zijn: tuincentrum Van den Berg, Zuidwester, Steengoed Keramiek, Koppenol Zeepjes, Elly de Bruin Sieraden, Snoep en Traktatie Hoek, Je eigen Pad, enz, enz.

De Kerstmarkt in 't Dijckhuis te Vierpolders start om 17.00 uur en zal tot circa 21.00 uur duren.

Repair Café

Naast de Kerstmarkt is er ook een Repair-café actief. Ondersteund door de gezellige intieme kerstsfeer kan eenieder zijn of haar defecte keuken- of ander huishoudelijk (elektrisch) apparaat meenemen en aanbieden aan enkele deskundige vrijwilligers die zullen trachten het bewuste apparaat te repareren dan wel het probleem te verhelpen. Onder het motto; "Weggooien? Mooi niet!" wordt gekeken of een reparatie nog mogelijk is. Zo is menig apparaat aan een tweede leven geholpen.

De avond wordt georganiseerd door Stichting 't Dijckhuis Vierpolders. Kijk voor meer info op https://dijckhuis.nl/activiteiten/

't Dijckhuis Vierpolders, hèt kloppend hart van Voorne-Putten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant