Gino Stolk (tweede van links) speelde dit keer in de Brielse defensie. (Foto: Wil van Balen).
Gino Stolk (tweede van links) speelde dit keer in de Brielse defensie. (Foto: Wil van Balen).

Vijf goals tegen Heinenoord: Brielle scoort eindelijk weer

Actueel 266 keer gelezen

Brielle – Met vijf treffers benaderde Brielle in de wedstrijd tegen Heinenoord eindelijk weer eens de productiviteit die in het vorige seizoen bijna normaal was. Jeffrey Duijnstee (2x), Niels Bekker (2x) en Lonny Mendes Fernandes zorgden er met hun treffers dat het vertrouwen in het scorend vermogen binnen de selectie van trainer Stanley Rieborn weer wat is gegroeid.

'Het is elke week een vraagteken wat we gaan doen,' sprak Rieborn na afloop van de 5-2 zege op Heinenoord, waarvoor wel eerst twee keer een achterstand moest worden weggepoetst. 'n Iedere driepunter die we binnenhalen zorgt voor een sprongetje op de ranglijst. Als het ons lukt om de wedstrijden van komende zaterdag bij BVCB en de week erop tegen Delta Sport te winnen, dan gaan we bijschuiven bij de top van de ranglijst en is na de winterstop alles nog mogelijk.'

Omgegooid
Met Gino Stolk als vleugelverdediger, Victor de Blok op het middenveld, Michael van Dommelen achter de spitsen in plaats van in de punt, en Duijnstee en Stevie Soares, later Bekker, als spitsen was het elftal van Brielle compleet omgegooid en dat pakte tegen Heinenoord, mede omdat de bewoners van 't Geuzenpark na rust de straffe wind mee hadden, uitstekend uit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant