Afbeelding

Vierpolders en OVV melden zich weer bovenin in 3D

Actueel 369 keer gelezen

Vierpolders/Pernis – Vierpolders boekte een knappe 2-1 zege op titelkandidaat Rijnmond Hoogvliet Sport (RHS). OVV won met 1-2 bij een keihard spelend Pernis. Beide ploegen meldden zich weer in de bovenste regionen van de ranglijst in de derde klasse D, al is het gat van negen (!) punten dat koploper FC Binnenmaas inmiddels heeft geslagen wel erg groot.

'Ik ben wel een beetje trots op deze overwinning,' bekende Bestebreur afgelopen zaterdag na afloop van de wedstrijd tegen RHS, waarin de ploeg van de Coosenhoek de punten door goals van Glenn Stoffers en Patrick Scheerhoorn in eigen huis hield. 'Dit was een revanche op onszelf, want we wisten allemaal wel dat we in de wedstrijd bij 's Gravendeel wel wat meer hadden moeten laten zien.'

Schoppen
'We zijn blij dat we heel zijn gebleven,' blikte aanvoerder Pascal van Hulst van OVV na afloop terug op de vooral van de zijde van de thuisclub bikkelhard gespeelde wedstrijd in Pernis. 'Ze schopten echt. Dat was niet leuk meer.' Ferrani van Vugt en Stony van den Berg zorgden voor de Oostvoornse goals.
Vierpolders treft voor de winterstop nog Rhoon (thuis) en DJS (uit). OVV speelt nog tegen Piershil (uit) en Rozenburg (thuis).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant