Niels Bekker beloonde een basisplaats met een treffer voor Brielle. (Archieffoto: Wil van Balen).
Niels Bekker beloonde een basisplaats met een treffer voor Brielle. (Archieffoto: Wil van Balen).

Brielle weer terug bij af na nederlaag bij BVCB

Actueel 355 keer gelezen

Bergschenhoek – Brielle leed bij BVCB in Bergschenhoek een 4-3 nederlaag en is weer terug bij af. Het gat met de koplopers Rijsoord en SHO is weer opgelopen tot negen (!) punten. De afstand met de voorlaatste (degradatie)plaats in de eerste klasse B slonk daarentegen tot slechts vier puntjes.

Het wordt komende zaterdag in de laatste speelronde voor de naderende winterstop dus eerder 'naar beneden kijken' voor de wisselvallige formatie van trainer Stanley Rieborn, dan zich bemoeien met de strijd in de bovenste regionen.
De omzettingen in het elftal die tegen Heinenoord zo goed uitpakten, werkten op bezoek bij BVCB niet op alle plaatsen in het elftal even goed. In aanvallend opzicht werd de positieve ontwikkeling doorgezet. Brielle scoorde via Jeffrey Duijnstee, Niels Bekker en Stevie Soares drie keer.

Defensie
Maar de defensie bleek in Bergschenhoek kwetsbaar. Het centrum met Marco de Borst en Marcel van den Berg slaagde er niet in om het venijnige reactievoetbal van de thuisclub het hoofd te bieden. Tot drie keer toe poetste Brielle een achterstand weg, maar waar het in de slotfase leek uit te draaien op een puntendeling, daar kon BVCB in de laatste minuten nog vrijwel ongehinderd de 4-3 scoren...

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant