Na een jaartje van afwezigheid keert het touwtrekken op zaterdag 2 februari weer terug in Vierpolders.
Na een jaartje van afwezigheid keert het touwtrekken op zaterdag 2 februari weer terug in Vierpolders.

Plattelandsjongeren brengen touwtrekken weer terug

Actueel 396 keer gelezen

Vierpolders - Na een jaartje afwezigheid is het touwtrekken weer terug op Voorne. Op zaterdag 2 februari organiseert Plattelandsjongerenvereniging afdeling Voorne voor de tweede keer een middagje touwtrekken in de kas.

De organisatie heeft iedereen wat extra tijd gegeven om voor de komende editie volledig fit aan het touw te verschijnen.

Spektakel
Het spektakel wordt ook dit keer gehouden in een kas aan aan de Tuindersweg 13 te Vierpolders. Het startschot zal om 13:00 gegeven worden waarna de brute kracht losbarst. Opgeven is mogelijk bij Robbie Boogert te bereiken via 06-11514885. Het belooft een mid- dag te worden vol verzuring, pijn en misschien wel blaren. Voor degenen die wat minder fanatiek aan het touw gaan hangen is er ook genoeg gezelligheid, eten en drinken. Twee jaar geleden werden de Rukkers zonder naam als winnaars bekroond met de eerste prijs.

oefenen
Er wordt getrokken met 5 mannen of 6 vrouwen per kant aan het touw. Om rugklachten voor te zijn is het aan te raden om meerdere reserve te hebben zodat er gewisseld kan worden. De dag is bedoeld voor gelegenheidsteams dus elk team kan ongetraind meedoen, al is het voor de spieren wel aan te raden om van te voren eventjes te oefenen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant