Colin Schoors toont zich op zijn hoede voor het raffinement van 'oudje' Gilbert Barrios in het Nieuwjaarsduel bij VV Brielle. (Foto: Wil van Balen).
Colin Schoors toont zich op zijn hoede voor het raffinement van 'oudje' Gilbert Barrios in het Nieuwjaarsduel bij VV Brielle. (Foto: Wil van Balen). Foto: Wil van Balen

Geslaagde nieuwjaarsdag op 't Geuzenpark bij VV Brielle

Actueel 541 keer gelezen

Brielle - Het was afgelopen zaterdag weer gezellig druk in de kantine van VV Brielle tijdens de traditionele nieuwjaarsdag, waarop naast de huidige leden ook veel oud-spelers en speelsters de weg naar 't Geuzenpark weer hadden gevonden.

Het meidenelftal MO19 van Brielle opende het programma tegen een selectie van oud-speelsters van WRW. Een leuke wedstrijd waarbij ook enkele moeder/dochter duels uitgevochten werden op het veld. Brielle MO19 won met 5-1. Nova Snijders (3x), Brenda Noordermeer en Natascha Dijkstra scoorden voor MO19. Conny van der Nol scoorde tegen. Het tweede duel ging tussen oud Wit Rood Wit en oud SC Voorne. Na een 5-0 ruststand werd de eindstand uiteindelijk 7-1 voor oud SC Voorne, waarbij de doelpunten werden gescoord door Nick van Sliedregt 4x, Jeroen van der Vliet 2x en Pieter Jan Paulussen. De tegengoal van oud WRW werd gescoord door Bas van den Berg.

Slotduel
Het slotduel was tussen het huidige VV BRielle en een selectie van oud spelers van WRW, SC Voorne en VV Brielle. VV Brielle won door goals van Jeffrey Duijnstee (2x), Niels Bekker en David van Meggelen met 4-2. Voor de oudjes scoorden Pim Louer en Joost Faasse. Na afloop van dit duel hield waarnemend preses Edwin Wingelaar een toe- spraak en was het nog lang gezellig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant