Afbeelding

Nieuwjaarslunch voor alle professionals van het Gooteplein

Actueel 363 keer gelezen

Brielle - Woensdag 9 januari jl. vond er voor alle professionals vanuit onderwijs, zorg, opvang, sport en cultuur op het Gooteplein in Brielle, een Nieuwjaarslunch plaats. Het doel hiervan was om zorg te dragen voor een optimale ontwikkeling voor elk kind, waar zij zich als professionals elke dag met hart, hoofd en handen voor inzetten. Zij zijn trots op hun samenwerking en hebben dit via de Nieuwjaarslunch gevierd!

Samen met de collega's van de St Leonardusschool, OBS De Branding, CBS Anker, Sportcomplex Dukdalf, BRES theater, Centrum voor Jeugd en Gezin, Stichting Kunst en Cultuur Brielle, Sport- en Cultuur huis Dukdalf/BRES, Kinderkoepel, PUSH/Bravo, SO De Watertoren, Kinderopvang Humanitas en andere genodigden hebben ze onder het genot van een broodje, loempia en wat te drinken genoten van een demonstratie van Springlab door enkele peuters van Kinderdagverblijf Watergeusje.

Het Springlab peuterpakket bestaat uit zes beweeg- en leergames, een beweegvloer met interactieve beweegtechnologie en vloermat. Het peuterpakket combineert hierdoor bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor peuters.

Het was een gezellige bijeenkomst met alle professionals en ambtenaren van de gemeenten Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant