Afbeelding

Nieuwjaarsreceptie in het clubhuis van BTV E '68

Actueel 383 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zondagmiddag werd de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie georganiseerd in het clubhuis van BTV E '68. Marieke Klijn en René Nelissen hadden de hapjes en drankjes perfect georganiseerd. Voorafgaand aan de receptie kon er ditmaal helaas niet getennist worden vanwege de matige weersomstandigheden.

Rond 16.00 uur liepen belangstellende leden het clubhuis binnen. Het werd een gezellig samenzijn, waarbij ook de wethouder van Brielle, dhr. Ravenhorst aanwezig was. In zijn nieuwjaarsrede memoreerde voorzitter Frank Abrahams enkele zaken uit 2018. Hij stond stil bij de vele feestelijke activiteiten die er in het jubileumjaar waren georganiseerd door de jubileumcommissie in verband met het 50-jarig bestaan van de vereniging. De voorzitter sprak zijn waardering uit voor de prestaties van de jeugdspelers. Zowel het open toernooi als de clubkampioenschappen werden gewonnen door jeugdspelers.

Bij de heren wist Bob IJzelenberg beide toernooien op zijn naam te schrijven en Emma Molenaar wist de clubkampioenschappen te winnen. Een dergelijk succesvol jaar ontstaat niet vanzelf. Grote dank was er voor de vele vrijwilligers en in dit jubileumjaar ook voor de jubileumcommissie. Frank keek ook vooruit naar het jaar 2019. Nieuwe leden zijn van harte welkom bij BTV E '68. Ze hebben een prachtig aanbod voor nieuwe leden op een schitterend sportcomplex.

BTV E '68 wil het tenniscomplex eventueel wel uitbreiden met twee padelbanen. Daarbij is echter de (financiële)steun van de gemeente Brielle onontbeerlijk. Ondanks de vele uitdagingen die er liggen voor het komende jaar hoopte hij te mogen rekenen op de betrokkenheid van de leden en de bereidheid om gezamenlijk mooie activiteiten te organiseren. Tenslotte werd er gezamenlijk een toast uitgebracht op een gezond, sportief en voorspoedig 2019!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant