Afbeelding

Rondje Voorne nu ook open gesteld voor wandelaars

Actueel 365 keer gelezen

Brielle – Op zondag 19 mei is de accommodatie van Voorne Atletiek op het Brielse Geuzenpark weer de plaats van vertrek en aankomst voor het Rondje Voorne. Het Rondje is een tocht over 50 kilometer rondom het eiland Voorne, met een lange historie.

In eerdere jaren waren start&finish gesitueerd in de Brielse Vesting, maar sinds Voorne Atletiek een eigen atletiekbaan heeft betrokken op 't Geuzenpark zijn vertrek- en eindpunt daar ingericht. De accommodatie biedt de deelnemers verkleed- en douchegelegenheid. Traditiegetrouw kan het fraaie 50 kilometer lange parcours door de deelnemers solo worden afgelegd, maar ook in duo- en estafettevorm. Vanzelfsprekend is een duoteam niet groter dan twee personen. Estafetteteams bestaan uit drie lopers of meer.

Nieuw
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om het Rondje Voorne ook wandelend af te leggen. Wie voor 1 mei inschrijft, ontvangt een fraai herinnerings-T-shirt met opdruk. De loop/wandel route is veilig en goed gemarkeerd en voorzien van meerdere ruim gesorteerde drinkposten op strategische plaatsen. De organisatie doneert vijf euro van het inschrijfgeld van elke deelnemer aan de Stichting Roparun.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant