Hoe mooi Frankrijk is, laat Jan Hordijk u op deze avond graag zien
Hoe mooi Frankrijk is, laat Jan Hordijk u op deze avond graag zien

Route de Soleil over het Franse water

Actueel 232 keer gelezen

Vierpolders - Nieuw! Schitterende beelden van het mooie Frankrijk met zijn fraaie rivieren en natuur samen met boeiende verhalen over het varen door Jan Hordijk.

Als bewoner van Goeree Overflakkee en voorheen van Voorne-Putten is Jan Hordijk altijd gefascineerd geweest van water en boten. In zijn vrije tijd die hij vroeger had naast het kweken van tomaten in Tinte wist hij al snel dat hij een passie had om het land en de natuur te bekijken, varend met een boot. Later, nadat hij de tuin aan zijn zoon Jeroen had overgedaan kreeg Jan wat meer tijd om samen met zijn vrouw Andrie wat langere reizen te maken. Dit werd dan vooral Frankrijk. En dan niet alleen het noorden, maar menigmaal werd ook tot aan Zuid-Frankrijk doorgevaren. Dat werden dan al snel reizen van enkele maanden. Na zijn werkzame leven kwam Jan ook via zijn andere hobby filmen, in aanraking met een filmclub. Een groep enthousiaste mensen die landen, personen of gebeurtenissen op een indrukwekkende manier weten vast te leggen.

Boeiende verhelen en schitterende beelden
Vrijdagavond 8 februari om 20.00 uur zal Jan u meenemen en boeien met zijn passies. Hij zal u het een en ander vertellen over het varen en dan met name wanneer je dat in het buitenland wilt gaan doen. Daarnaast zal hij schitterende beelden tonen over het mooie Frankrijk met zijn fraaie rivieren en natuur. Dit zal bestaan uit een tweetal films. Eén over Noord-Frankrijk en na de pauze één over Zuid-Frankrijk.

Laat u verrassen en meenemen door het genoeglijk stromende Frankrijk en deel uw vaarervaringen met Jan. Hij vindt het boeiend om zijn passie met anderen te delen. Salut!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant