Het jongensteam M18 van BV Voorne presenteerde zich zaterdag in het nieuwe tenue aan het thuisplubliek.
Het jongensteam M18 van BV Voorne presenteerde zich zaterdag in het nieuwe tenue aan het thuisplubliek.

Zege voor BV Voorne M18

Actueel 540 keer gelezen

Brielle - Het jongensteam M18 van BV Voorne zette in de eigen sporthal Dukdalf het duel met Juventus om in een 84-62 overwinning. De Brielse basketballers presenteerden zich voor eigen publiek in het nieuwe tenue, geschonken door sponsor Indusclean.

Voorne begon sterk in de aanval, maar in de verdediging liet de ploeg gaten vallen, waardoor Juventus makkelijk mee kon in de score. Na een time-out en een flinke peptalk ging Voorne beter echter verdedigen. Juventus was slordig met de bal en daar profiteerde Voorne van. Na het eerste kwart leidden de Brielse basketballers met 28-12. Die voorsprong werd gedurende het gehele duel niet meer uit handen werd gegeven: 49-26 na periode 2, 65-47 na periode 3 en 84-62 na periode 4.

Sponsor
Voornes Sponsor Indusclean is een bedrijf met grote kennis van thermische, chemische en ultrasoon reinigingstechnieken voor filters en componenten uit de industrie en de Brielse basketballers hopen nog lange tijd met de naam van het bedrijf op het shirt te spelen.

Cijfers
BV Voorne-Juventus 84-62. Punten: Calvin Phernambucq 33, Niels v/d Merwe 25, Lars Adriaanse 10, Max van Hattem 6, Lanzo Klee 4, Bart Hordijk 2, Benjamin Vlug 2, Hugo Elzinga 2. Verder speelden mee Bob van Duijne, Maarten van de Merwe en Midas de Vries.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant