Ron en Marvin Godschalk van Boxing Godschalk uit Zwartewaal zijn trots op hun nationale bokskampioen Isjandro de los Santos.
Ron en Marvin Godschalk van Boxing Godschalk uit Zwartewaal zijn trots op hun nationale bokskampioen Isjandro de los Santos.

Nederlandse bokstitel voor Isjandro de los Santos

Actueel 1.028 keer gelezen

Rotterdam - Bokser Isjandro de los Santos van de Zwartewaalse boksschool Godschalk veroverde afgelopen zondag de nationale titel in de B-klasse. De los Santos kwam uit in de gewichtsklasse tot 75 kilogram.

Het gala waarop de pupil van trainer Ron Godschalk zijn titel veroverde, werd gehouden in het Worldhotel Wings bij Rotterdam/The Hague Airport. De los Santos maakte een mooi spektakel van de partijen die hij bokste.

Voorbereid
De bokser van Boxing Godschalk was ook terdege voorbereid op zijn titelstrijd. De los Santos is niet de eerste nationale kampioen die door Boxing Godschalk is opgeleid. 'En als het aan ons ligt is Isjandro ook zeker niet de laatste,' geeft Ron Godschalk blijk van zijn nog altijd niet gestilde honger naar titels.

Gala
Op zaterdag 6 april kan het thuispubliek Isjandro de los Santos bewonderen als de nationale kampioen samen met een aantal van zijn clubgenoten zal schitteren op het boksgala dat Boxing Godschalk na het succes van vorig jaar voor de tweede achtereenvolgende keer in sporthal De Gaffelaar in Zwartewaal neer gaat zetten.
U wordt in de komende maanden onder meer via deze krant op de hoogte gehouden van de details rondom het gala.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant