Joke organiseert veiling voor Alpe d'HuZes | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Er zijn al mooie stukken binnen die veilingmeester Vincent zal veilen
Er zijn al mooie stukken binnen die veilingmeester Vincent zal veilen (Foto: )

Joke organiseert veiling voor Alpe d'HuZes

  •   49 keer gelezen   Actueel

Zaterdag 16 februari is het zover. Dan organiseert Joke van der Schelde een veiling waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Alpe d'HuZes. Alpe d'HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d'Huez, onder het motto 'opgeven is geen optie'.

Op haar actiepagina die te vinden is op www.opgevenisgeenoptie.nl met als zoekterm 'Joke Schelde' legt Joke uit: "Ik doe mee aan Alpe d'HuZes, omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen? De reden….Dit jaar zijn al vier mensen in mijn familie/kennissenkring overleden op jonge leeftijd aan kanker. Ik hoop dat mijn bijdrage aan de Alpe d' HuZes iets kan betekenen voor het onderzoek."

Veel trainen
Joke gaat overigens de berg lopend op en wel op 5 juni a.s. Ze hoopt in 4 à 5 uur de 15.5 kilometer bergop te lopen. Haar man begeleidt haar en helpt ook zo veel als mogelijk met alle voorbereidingen en trainingen.

Veiling
Joke wil proberen extra geld op te halen en zij organiseert daarom op zaterdag 16 februari een veiling. Jokes werkgever Zuidwester werkt hieraan van harte mee door het ter beschikking stellen van een ruimte. Er zijn al mooie stukken binnen die veilingmeester Vincent zal veilen: keramiek, een airfryer, omslagdoeken, een computer. Pronkstuk is een schilderij van de Brielse kunstenaar Martin Groenewegen. Heeft u nog een interessant stuk voor de veiling? Bel dan na 18.00 uur Joke op 06 – 42256359.

Kleine markt
Er is ook een kleine markt met cadeauartikelen en er wordt een loterij gehouden met diverse leuke prijzen. Voor de kinderen is goochelaar Frans van Piccolo Events aanwezig. Natuurlijk is er koffie en thee en wie weet wordt u wel verrast met wat lekkers erbij.

Plus Brielle
In de maand maart kunt u Joke ook steunen door uw statiegeld bon van Plus Brielle in de daartoe bestemde box te deponeren. Joke wil proberen 2.000 euro over te maken aan het Alpe d'HuZes/KWF-fonds.

Elke gedoneerde euro komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek. De veiling vindt plaats aan de Schoolstraat 14 (dat is achter Ri-Jo) in Hellevoetsluis en begint zaterdag 16 februari om 13.00 uur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>