Afbeelding

Maerlant reikt gewonnen prijs uit

Actueel 273 keer gelezen

Brielle - Tijdens het drukbezochte Open Huis op het Maerlant hadden de jonge bezoekers een uitdaging gekregen om een stickervel vol te plakken. Het ging daarbij om stickers die te vinden waren in bepaalde lokalen. Zij moesten o.a. de schoolstewards aanspreken, in de gymzalen met een activiteit meedoen of bij de stand van de TalentAteliers opschrijven wat hun grootste talent is.

Uit de vele inzendingen is Senn van basisschool Het Overbos in Oostvoorne de trotse winnaar geworden van een Chromebook. Dit schooljaar is er in de eerste klassen van het Maerlant gestart met het gebruik van een Chromebook. Door technologische vernieuwingen verandert de leerstijl van leerlingen. Het werken met een Chromebook sluit hierbij aan. Bovendien worden de gangbare schoolboeken sterk verrijkt door het aanbod van allerlei digitaal lesmateriaal, waardoor de lessen aantrekkelijker en uitdagender zijn. Het is mogelijk om nog beter aan te sluiten bij de individuele capaciteiten van een leerling. Er kan maatwerk geleverd worden door naast een basisleerroute ook hulpopgaven en verdiepende lesstof aan te bieden. Zoals het er nu naar uitziet zullen volgend schooljaar alle eerste én tweede klassen gebruik maken van Chromebooks.

Senn heeft uit handen van de rector dit mooie cadeau in ontvangst genomen. Het Open Huis gemist of toch nog vragen? Neem gerust contact op via info@maerlant.eu om een persoonlijke afspraak te maken. Meer informatie over de school is te vinden op www.maerlant.eu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant