De mannen van Ocobar (Foto: Cok van Vuuren)
De mannen van Ocobar (Foto: Cok van Vuuren)

Aankomend weekend in het BREStheater

Actueel 229 keer gelezen

Brielle - Op vrijdagavond 15 februari staan Anne en Lisa in het BREStheater. Anne en Lisa zijn de tweede 'TVB new artist' van dit theaterseizoen.

Dé nieuwe talenten dus van het theaterbureau waar ook namen als Philippe Geubels en Op Sterk Water bij horen. 'Weltschmerz', het debuutprogramma van dit absurdistisch cabaretduo belooft een wonderlijke eigenzinnige en bovenal humoristische avond te worden.

De oerknal van Rock-'n-Roll
De Rotterdamse band Ocobar is al jarenlang met regelmaat te zien en horen in de Nederlandse theaters. Komend weekend staan zij weer in BREStheater. De mannen van Ocobar nemen u op zaterdag 16 februari mee op deze fascinerende reis naar de oerknal van de rock-'n-roll. Met behulp van live muziek, sterke verhalen en prachtige beelden van onder meer gerenommeerde fotograaf O. Winston Link beloof dit een bijzondere avond te worden.

Openingstijden theaterkassa: woensdag en donderdag van 9:30 tot 12:30, vrijdag van 14:00 tot 17:00 en een uur voor aanvang van elke voorstelling. De theaterkassa bevindt zich aan de balie van DukdalfBRES en is tijdens openingstijden ook bereikbaar via 0181-413308. Kaartjes reserveren kan 24/7 via www.brestheater.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant