Afbeelding

Mantelzorgsalon Brielle in de Infirmerie

Actueel 267 keer gelezen

Brielle - Welzijn Ouderen organiseert voor mantelzorgers in de gemeente Brielle de mantelzorgsalon op woensdag 20 februari 2019 a.s. van 13.30 – 15.30 uur in de Infirmerie. Deze middag wordt de lezing 'Meer Energie & Vitaliteit door Voeding 'door Frieda Hartman gegeven.

Als mantelzorger is het van belang voldoende energie en vitaliteit te behouden. De vaak zowel fysieke als mentale belasting vragen veel voedingsstoffen die van belang zijn voor een goede gezondheid. Gezonde voeding met de juiste voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, gezonde vetzuren, enzymen zijn bepalend voor meer vitaliteit en energie. Tijdens deze middag worden uitleg en tips gegeven over welke voedingsstoffen en voeding van belang kunnen zijn voor u als mantelzorger om zo lang mogelijk vitaal te blijven.Komt u ook? Kent u iemand die ook mantelzorger is meld u haar of hem dan aan.

De toegang is gratis. U bent van harte welkom!

U vindt de Infirmerie in de Rozemarijnstraat 42. Voor aanmelden of informatie kunt u contact opnemen met Welzijn Ouderen, telefoon 728281, m.vanderlugt@catharinastichting.nl of via de website www.catharinastichting.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant