Afbeelding

Lokale belastingen binnenkort in uw (digitale) brievenbus

Actueel 335 keer gelezen

Regio - Deze maand verstuurt SVHW weer de jaarlijkse lokale belastingaanslagen. In totaal verstuurt SVHW zo'n 700.000 aanslagen namens de deelnemende gemeenten en waterschap Hollandse Delta. Dit gebeurt digitaal via MijnOverheid en per post.

Op het aanslagbiljet worden zoveel mogelijk verschillende lokale belastingen gecombineerd: het doel is alles overzichtelijk op één biljet. Wanneer men geen automatisch incasso heeft, is het dit jaar voor het eerst mogelijk om rechtstreeks vanaf het aanslagbiljet te betalen. Dit gaat via een link of een QR code naar iDEAL. Daarnaast is SVHW benieuwd hoe de dienstverlening wordt ervaren. Daarom is dit weekend gestart met een klanttevredenheidsonderzoek. Tips voor verbetering van de dienstverlening zijn van harte welkom.

Vragen over de lokale belastingen?
Informatie over de lokale belastingen staat op www.svhw.nl. Hier staan ook de antwoorden op de meest gestelde vragen. Voor degenen die hun vragen liever telefonisch stellen, verruimt SVHW van 11 februari tot en met 1 maart de telefonische openingstijden. In deze periode is SVHW van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar via (0186) 577 222 of (0800) 02 00 873. SVHW is een samenwerkingsverband van 13 gemeenten en waterschap Hollandse Delta. SVHW is een zelfstandige overheidsorganisatie die de WOZ-waarden vaststelt en de lokale belastingen heft en int

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant