Afbeelding

Zonnige Brogilodrive in 't Dijckhuis in Vierpolders

Actueel 376 keer gelezen

Vierpolders - Afgelopen zaterdag togen ruim 50 bridgeparen, variërend van doorgewinterde prijzenpakkers tot enthousiaste beginnelingen, naar het Dijckhuis in Vierpolders om hun kaartkunsten te vertonen.

Na een hartelijk welkomstwoord door Joyce Doedens, de voorzitter van Brogilo, begaf een ieder zich naar de zaal waar de spellen al klaar lagen. De spelers begroetten elkaar en pakten vol verwachting hun kaarten, waarna het geroezemoes in de zaal verstomde. Punten werden geteld, speelplannen bedacht en het kaarten kon beginnen.

De dummies moesten hun kaarten op tafel leggen, terwijl de spelers juist probeerden niet in hun kaarten te laten kijken. Over en weer probeerde men elkaar af te troeven of juist hun troeven achter de hand te houden. Kortom: Professor Scherder (wie kent hem niet!) zou zeer tevreden zijn over de hersenactiviteit van alle spelers. Aan het eind van de middag werd, onder het genot van een welverdiend drankje, volop nagekaart en was het tijd voor de prijsuitreiking.

Er stond een goedgevulde prijzentafel klaar, gesponsord door diverse Brielse bedrijven, waar de winnaars hun keuze konden maken. Wie ook eens gezellig mee wil bridgen, kan zich aanmelden bij www.brogilo.nl of op zaterdag 13 april meedoen met de Brielse Kroegendrive. (aanmelden op bovengenoemde site)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant