Afbeelding

Vierpolders stunt in derby, Brielle werkt aan 'plan B'

Actueel 219 keer gelezen

Vierpolders/Poortugaal - Vierpolders stuntte met een 1-0 zege in de derby tegen nummer twee van de ranglijst Rozenburg. Brielle won de uitwedstrijd bij SV Poortugaal met 1-4 en startte goed aan 'plan B'.

Met de overwinning op Rozenburg, revancheerde Vierpolders zich goed voor de onnodige nederlaag in de heenwedstrijd op sportpark West in Rozenburg.

Matchwinnaar
Jesper Lakerveld werd met een met het linkerbeen verzilverde voorzet van Glenn Stoffers matchwinnaar voor Vierpolders, dat vaker had kunnen scoren als Rozenburgkeeper Wouter Bloothoofd niet een kopbal van Douwe Zijlstra op miraculeuze wijze had gestopt. Rozenburg had echter ook genoeg kansen. Tom Tijssen en Maikel Straatman moesten op de doellijn redding brengen bij schoten die keeper Jamie de Jong al hadden verslagen...

Hattrick
Meteen heuse hattrick gaf Stevie soares de zege van Brielle uit bij SV Poortugaal extra glans. Na de nederlaag tegen Westlandia, is alles er bij de ploeg van trainer Stanley Rieborn op gericht om plaatsing voor de nacompetitie te bewerkstelligen. Plan B, zoals dat op 't Geuzenpark wordt genoemd, werd met de 1-4 goed in werking gesteld. Michael van Dommelen tegende in Poortugaal voor de vierde goal van Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant