Afbeelding

Informatieweek Gooteplein in Brielle

Actueel 322 keer gelezen

Brielle - In samenwerking met alle organisaties, welke zijn betrokken bij de opvang, scholing, ontspanning en bij problemen van kinderen in Brielle vindt er een informatieweek plaats. Dit vindt niet plaats op één avond, maar er is voor gekozen om dit op de dinsdagavond 12 maart, donderdagavond 14 maart en de woensdagmiddag 13 maart te organiseren om zo een ieder de mogelijkheid te bieden om hierbij aanwezig te zijn.

Er zijn diverse GRATIS workshops waarover nadere uitleg plaatsvindt in de bijlage. De ontvangst vindt elke dag plaats in DukdalfBRES, Reede 2A te Brielle, waarna u dan gezamenlijk naar de betreffende ruimte van de workshop zult gaan.

Om een overzicht te hebben van de belangstelling van de verschillende workshops (o.a. de te gebruiken ruimte) willen zij een ieder verzoeken om zich aan te melden via het specifiek hiervoor beschikbaar gestelde emailadres informatieweekbrielle@gmail.com. Wilt u hierbij ook vermelden welke workshop u wilt bezoeken.

Namens de samenwerkingspartners Centrum voor Jeugd en gezin, DukdalfBRES, De Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, Kinderkoepel, St Leonardusschool, Sportcomplex Duldalf, BRES theater, CBS Ankeren  OBS de Branding en Kinderopvang Humanitas hopen zij u graag te verwelkomen op een van deze dagen.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant