Afbeelding

"LP Live 2019" zaterdag 23 maart!

Actueel 182 keer gelezen

Brielle - Big Band, Percussie, Twirling, Zang en Dans zijn de vaste ingrediënten van 'LP Live 2019". Libertatis Primitiae geeft op zaterdag 23 maart a.s. haar jaarlijkse spectaculaire Showoptreden. Het programma wordt gebracht door 35 musici en 30 twirlers! De avond wordt gehouden in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES en begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur.

Dit jaar is het programma zeer divers. Een spetterende opening met "Sing Sing Sing" en "Gonna Fly now" wordt gevolgd door nummers van Lennard Cohen, Frank Sinatra, Glenn Miller en Adele. Maar ook Popnummers als "Havanna", "Despacito", "Moves like Jagger" en "Played-a-Live (the Bongo Song)" worden voor het voetlicht gebracht. De ruim dertig man/vrouw tellende band speelt net zo makkelijk Rock, Latin als Swing maar schroomt ook niet de synthesizer te gebruiken om een dance classic neer te zetten. Vaste zangeres Sandra en zanger Casper bewijzen al jaren hun vocale waarde en laten in uiteenlopende nummers hun kwaliteit horen.

Op het voorpodium wordt gedanst en getwirld door de Libertatis twirlers. Zij zijn te bewonderen tijdens veel nummers die door de Bigband gespeeld worden. Zij maken hierbij gebruik van de baton maar ook van verschillende andere attributen. U zult kunnen genieten van uitbundig, wervelend batongebruik maar ook van prachtig ingetogen dans. Vaste Ladyspeaker Fanina Zwart praat het programma vakkundig aan elkaar in een door Libertatis naar concert-/showzaal omgebouwde Dukdalf.

Een kaartje kunt U vanaf 19.15 uur in de foyer van de Dukdalf verkrijgen. De zaal is om 19.30 uur open. U kunt ook reserveren via tel. (0181) 412009/0618364765 of (0181) 410517 of via het Libertatis e-mail adres: secretariaat@libertatisprimitiae.nl . Kaarten voor volwassenen € 10,- en kinderen tot en met 12 jaar € 7,50. Gezien de te verwachte drukte is het zeer raadzaam om tijdig te reserveren! In de pauze zal er een loterij gehouden worden.

De Showavond is mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Laat u een avond verrassen in Brielle door de 129-jarige vereniging. Libertatis verwelkomt u graag op zaterdag 23 maart a.s.

Kijk voor meer informatie op de website www.libertatisprimitiae.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant