Namens het gemeentebestuur was burgemeester Gregor Rensen aanwezig (Foto: Martin van Gurp)
Namens het gemeentebestuur was burgemeester Gregor Rensen aanwezig (Foto: Martin van Gurp)

Digitaal bewonersplatform Fijn je te Zien viert 1-jarig bestaan

Actueel 235 keer gelezen

Brielle - Het online bewonersplatform Fijn je te Zien bestaat alweer 1 jaar. En deze verjaardag mocht uiteraard niet onopgemerkt aan iedereen voorbij gaan! Daarom had Gemeente Brielle inwoners en buurtverbinders van Fijn je te Zien afgelopen maandagmiddag uitgenodigd om het 1-jarig bestaan met hen te komen vieren in Sport- en cultuurhuis DukdalfBRES.

Namens het gemeentebestuur was burgemeester Gregor Rensen aanwezig. Naast koffie, thee en gebak werd ook stil gestaan bij een belangrijk thema. Er werd met elkaar namelijk ook gepraat over manieren om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen en mee te laten doen in Brielle.

De buurtverbinders van Fijnjetezien.nl zijn enthousiaste inwoners van de gemeenten. Deze vrijwilligers hebben een opleiding gehad om de bewoners te helpen en eventueel te verbinden met andere bewoners. Zij maken verbindingen tussen de mensen en de vele maatschappelijke initiatieven die er zijn.

Fijnjetezien.nl biedt heel veel mogelijkheden. Het is een interactieve website van, voor en door bewoners. Je kunt elkaar hier op een leuke en ongedwongen manier ontmoeten, elkaar helpen of iets met elkaar delen. In Brielle en Hellevoetsluis ging het platform een jaar geleden van start. Gemeente Westvoorne volgt binnenkort.

Meer informatie over Fijn je te Zien? Ga dan naar www.fijnjetezien.nl

Fotografie: Martin van Gurp

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant