Bij TTV De Sprint kunnen 55-plussers elke dinsdagmorgen vrijblijvend een balletje slaan.
Bij TTV De Sprint kunnen 55-plussers elke dinsdagmorgen vrijblijvend een balletje slaan.

TTV De Sprint heeft een 55 plus-groep: kom erbij!

Actueel 625 keer gelezen

Brielle – Alweer bijna vijf jaar is er bij tafeltennisvereniging De Sprint in Brielle een 55+-groep actief, die open staat voor nieuwe liefhebbers. Elke dinsdagmorgen zijn er tussen de 16 en 14 tafeltennissers actief, die een balletje slaan en, indien gewenst, ook nog tips krijgen van een gediplomeerde trainer.

Op 5 augustus 2014 werd begonnen met tafeltennis 55+. Al direct was er animo vanuit de doelgroep en konden vooral ping-pongers en wat meer geoefende campingspelers hun eerste opwachting maken achter de groene tafel. Sindsdien heeft de aanwas een grote vlucht genomen en momenteel heeft De Sprint zo'n 32 gegadigden op de 55+-lijst staan, waarvan er gemiddeld zo'n 16 tot 24 wekelijks acte de présence komen geven. Voor een luttel bedrag kan er tussen 9.30 en 12.00 uur worden gespeeld op de acht beschikbare tafels.

Vrijblijvend
Deelname is vrijblijvend en schept geen verplichtingen richting de vereniging. Voor ballen en batjes wordt gezorgd. Iedereen kan zich op de dinsdagmorgen melden om alvast de sfeer van gezelligheid te proeven. Een flinke dosis humor en het dragen van sportschoenen met niet-zwarte zolen wordt wel aanbevolen. Voor inlichtingen kunt u bellen of mailen naar: Mark van Ruiven tel: 06 51333391 of e-mail: voorzitter@ttv-de-sprint.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant