Afbeelding

Matthäus Passion in de Sint Catharijnekerk

Actueel 652 keer gelezen

Brielle - De laatste kaarten voor de Matthäus Passion in de Sint Catharijnekerk zijn nog beschikbaar! Aanstaande zondag 14 april wordt de jaarlijkse Matthäus Passion uitgevoerd in de Sint Catharijnekerk in Brielle. Een bijzonder evenement, vooral omdat deze uitvoering op authentieke barokinstrumenten wordt gespeeld, zoals bedoeld door Johan Sebastian Bach. Dirigent en artistiek leider is de gerenommeerde Klaas Stok, de solisten zijn allen van internationaal niveau. Kortom een evenement dat u niet mag missen.

De Matthäus-Passion of Matteüspassie is een oratorium gecomponeerd door Johann Sebastian Bach. Het is in Nederland een van zijn bekendste composities en een van zijn langste. De Matthäus-Passion vertelt het lijdens- en sterfverhaal van Jezus als in het Evangelie volgens Matteüs.

De organisatie is in handen van Stichting Collegium Vocale Briela onder leiding van Irene Kleinjan. De catering in de pauze wordt verzorgd door de onlangs bekroonde Brielse traiteur René Pronk van "Van Neeltje".

Reserveer nu! Verdere informatie en reserveringen via www.collegiumvocalebriela.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant