Afbeelding

Brielse Kroegendrive opnieuw een succes!

Actueel 670 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag werd de jaarlijkse Bridge Kroegendrive gehouden in de binnenstad van Brielle. Deze bridgedrive, georganiseerd door bridgevereniging Brogilo, trekt al jaren vele deelnemers. Vierentachtig paren streden tegen elkaar voor de prijzen of deden mee voor een gezellig dagje bridgen in leuke setting.

Naast de deelnemers uit de omgeving van Brielle waren er ook bridgers van Flakkee, uit Zeeland, het Westland en nog verder weg. Dit getuigt de populariteit van deze drive. In restaurant de Hooghcamer meldden de deelnemers zich aan, waarna zij op pad gingen naar de eerste bridgelocatie. Er werden zeven ronden gespeeld, na elke ronde wandelde men naar de volgende locatie en tussendoor kon men de lunch gebruiken in een van de eetgelegenheden in Brielle. Dit jaar deed de Brielsche Aap ook mee en maakte iedereen kennis met dit nieuwe restaurant op de prachtige locatie, het Ravelijn in de vestinggracht.

Na afloop vond in de Hooghcamer de prijsuitreiking plaats en werd een glaasje gedronken op een goede score of op een gezellige dag. De eerste prijs werd dit jaar gewonnen door Frank Veger en Rias Bonnema, twee ouwe rotten in de bridgewereld, die met een score van 66,65% de rest van het veld achter zich lieten. Ook een aantal andere paren werden verblijd met een prijs, die ze mochten uitzoeken op de gevarieerde prijstafel, samengesteld door de evenementencommissie. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement dat met medewerking van de Brielse horeca mogelijk gemaakt is, waarvoor dank!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant