Afbeelding

Succesvolle actie Roparun Team 20

Actueel 263 keer gelezen

Brielle/Westvoorne - Tijdens de druk bezochte Kom in de Kas van afgelopen zaterdag 6 april op Voorne-Putten heeft het enthousiaste Roparun Team 20 met als motto "Help een mens" met de verkoop van diverse verse en geschonken tuinbouwproducten het mooie bedrag van € 1.180,80 mogen ontvangen.

Roparun is de grootste monster estafetteloop, van Parijs naar Rotterdam, ter wereld die van 8 tot 10 juni 2019 voor de 28ste keer wordt gehouden. Het motto van Stichting Roparun is "Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Het ontvangen geld gaat allemaal naar de palliatieve zorg van zowel kinderen als volwassenen met kanker.

Het Roparun Team 20 doet reeds 12 jaar diverse acties en wil deze keer in het bijzonder hun sponsoren bedanken. Vooral het nieuwe bedrijf HoskGrowers voor het beschikbaar stellen van de ruimte en voor de rode paprika's. Van Geest Komkommers, Dukker Tros- en Snacktomaatjes, Vitensa Snacktomaatjes, Red Star Trostomaatjes, Frank de Koning Biologische Aubergine, Firma Arkenbout Gele Courgette, Ammerlaan Zoetpunt en Snackpaprika's en Ron Nederpelt Trostomaten. Verdere informatie zie www.helpeenmens.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant