Speelotheek zoekt vrijwilligers | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl

Speelotheek zoekt vrijwilligers

  •   158 keer gelezen   Actueel

Brielle - De Speelotheek zou de openingstijden graag willen uitbreiden. Maar helaas door tekort aan vrijwilligers is dit niet mogelijk. Daarom zijn ze dringend op zoek naar enthousiaste mensen die hun team willen komen versterken, zodat er nog meer kinderen in staat zijn om speelgoed te komen lenen.

Bent u tussen 16 en 70 jaar, heeft u 2 uur per week over, kunt u goed met kinderen overweg, vindt u het leuk om mensen te ontmoeten, vindt u vrijwilligerswerk belangrijk? Meldt u dan aan!

Ook zijn ze dringend op zoek naar vrijwilligers die bij de kinderkleding- en speelgoedbeurs willen helpen. Deze wordt 2x per jaar gehouden in mrt/april en sept/okt. Hierbij kun je per dagdeel opgeven om mee te helpen. U kunt bijv. eerst winkelen en na afloop van de verkoop helpen met opruimen! 

Op de vrijdag wordt er veel kleding/speelgoed ingeleverd. Dit moet op vrijdagmiddag/avond netjes opgehangen/uitgestald worden.Op zaterdag is de verkoop van de kleding/speelgoed. Daarvoor is toezicht nodig en kassa's voor het betalen van de spullen. Na afloop van de verkoop moet alle kleding/speelgoed wat niet verkocht is weer gesorteerd worden, zodat alles weer bij de juiste eigenaar terecht komt. Dat is veel werk en daar hebben ze dringend meer vrijwilligers voor nodig.

Deze beurs is zeer geliefd bij de klanten/bezoekers, fijn om overtollige spullen te kunnen verkopen en leuk om voor kleine prijsjes kleding en/of speelgoed te kunnen kopen. Maar zonder vrijwilligers kunnen zij deze beurs niet organiseren!

Heeft u interesse? Mail naar info@speelotheekbrielle of kom langs bij de Speelotheek in DukdalfBres (bij de ingang links).

De openingstijden zijn:

Woensdag van 13.30u tot 15.00u

Vrijdag van 15.00u tot 16.30u

Zaterdag van 10.30u tot 12.00u (1x per 3 weken).


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>