Foto gemaakt door F Salverda tijdens 5e Spectades Games 14 juni 2018
Foto gemaakt door F Salverda tijdens 5e Spectades Games 14 juni 2018

7de Spectades Games bij Voorne Atletiek

Actueel 263 keer gelezen

Brielle - Op zondag 19 mei 2019 worden alweer de 7de Spectades Games georganiseerd op de atletiekbaan van Voorne Atletiek aan het Geuzenpark te Vierpolders. Spectades Games, het is inmiddels een begrip, staat voor een goed georganiseerde atletiek dag en voor veelal verrassende resultaten.

De onderdelen van de Spectades Games starten om 10:00 uur en rond 17:00 uur is het programma ten einde. De onderdelen zijn diverse sprint- en middellange afstanden, hoogspringen, verspringen, speerwerpen, discuswerpen en kogelstoten en een meerkamp. Aan deze baanwedstrijden doen o.a. de categorieën Junioren D / C / B / A, Senioren & Masters mee, en de deelnemers komen van verschillende atletiek verenigingen. De tijdwaarneming is elektronisch. Deelnemers kunnen zich inschrijven via: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/8635/

Dit jaar worden de Spectades Games georganiseerd in combinatie met Rondje Voorne. De deelnemers aan dit evenement starten en finishen op de atletiekbaan. Kom kijken, dan beleeft u en de spanning van de baanwedstrijd en kunt u de deelnemers aan Rondje Voorne aanmoedigen op hun laatste meters.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant