Afbeelding

Dorpsreünie Vierpolders: vertel het door & Zoek oude bekenden!

Actueel 711 keer gelezen

Vierpolders - Nog 121 dagen te gaan! Ondertussen heb je zaterdag 7 september natuurlijk al de hele dag gereserveerd in je agenda en weet je dat de dag echt voor iedereen is. Of je hier nu net woont, gewoond hebt, geboren bent, maar verhuisd of als je in Vierpolders naar school, sport of je werk bent gegaan.
 
Het idee van de reünie is om zoveel mogelijk bekenden (weer eens) te zien. Daarbij kunnen ze jouw hulp goed gebruiken als ambassadeur om het nieuws over de reünie over alle uithoeken (van de wereld) te verspreiden.
 
Licht je familie en vrienden in
Jij hebt 7 september op je netvlies gebrand staan, maar hebben jouw familieleden en vrienden dat ook?! Mail ze dit bericht door en maak ze enthousiast om ook te komen. Natuurlijk kun je dat ook doen met iedereen die in je app-lijst staat of waarmee je vriend bent op Facebook en die banden heeft met ons dorp. Opa's en oma's kun je beter bellen of je kunt ze uitnodigen als je op de thee bent ;)
 
Zoek online naar je klasgenoten en oude buurtjes
Er zullen ook een heleboel mensen zijn die je uit het oog verloren bent. Zoals je klasgenootjes van de Lagere/Basis school, maatjes van je vroegere voetbalteam of je oude buurtjes die naar de andere kant van het land zijn verhuisd. Probeer ze eens (online) op te sporen! Want, hoe leuk is het als jij bijvoorbeeld je hele klas 6 / groep 8 compleet krijgt! Tip: gebruik hiervoor www.schoolbank.nl!
 
Vertel het tegen iedereen die je tegenkomt!
Of je nu in de supermarkt bent, op een feestje of op vakantie; kom je (ex) Vierpoldenaren tegen vraag ze dan ook te komen naar de reünie en wijs ze op de website van 't Dijckhuis voor meer informatie!
 
Heb je leuke verhalen in je zoektocht naar (oude) dorpsgenoten? Zij vinden het super leuk als je deze met hen wil delen. Misschien brengt het anderen ook op ideeën!  reunie4p@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant