Foto gemaakt door F Salverda tijdens 5e Spectades Games 14 juni 2018
Foto gemaakt door F Salverda tijdens 5e Spectades Games 14 juni 2018

Nieuwe microfooninstallatie voor Voorne Atletiek

Actueel 356 keer gelezen

Brielle - Aanstaande zondag 19 mei, tijdens de organisatie van Rondje Voorne en de Spectades Games, maakt Voorne Atletiek voor het eerst gebruik van een nieuwe microfooninstallatie.

Omdat de aanschaf van de microfooninstallatie broodnodig was, maar met eigen middelen niet gerealiseerd kon worden, ontving Voorne Atletiek een aanzienlijke donatie van het Deltaport Donatiefonds. Het DeltaPORT Donatiefonds is een 'goede doelenfonds' van het Rotterdamse havenbedrijfsleven en verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk welke actief zijn op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industiegebied. Omdat het bedrag niet geheel toereikend was, sprong de Vierpolderse potrozenkweker Leo van der Harg bij.

De microfooninstallatie is niet alleen belangrijk tijdens evenementen bij Voorne Atletiek, maar komt ook de veiligheid op en rond de accommodatie ten goede. Voorne Atletiek is dan ook heel blij met deze nieuwe aanschaf!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant