Afbeelding
Foto: NICO KROON PHOTOGR31(0)652004444

Derde editie Independant Bookstore Day

Actueel 301 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 25 mei 2019 vindt de derde Independent Bookstore Day in Nederland plaats. Die dag vieren we de boekwinkel en de lezer. Met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten.

Bij boekhandel Hoofdstuk Een in Brielle treedt om 11.00 uur schrijfster Inge Ipenburg op en om 12.30 uur Doré van Duivenbode. Beide schrijfsters zullen over hun hun laatste boek vertellen en natuurlijk kunt hun boek ook kopen en laten signeren. 's Middags treden van 14.00 tot 15.00 uur de dames van Mrs. Jones op en brengen met hun geweldige stemmen liedjes in close harmony stijl ten gehore. Om 15.30 uur leest Theo Danes gedichten voor. Hij is een al net zo'n grappige virtuoze woordkunstenaar als zijn bekende oom.

Bijna tweehonderd boekhandels, verspreid over het hele land, doen mee aan Bookstore Day. Zij ontvangen die dag ruim honderd schrijvers en dichters.

Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn. Het gaat om zeventig exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken, van onder anderen Brett Easton Ellis (speciaal vooruit op deze dag te krijgen), A.F.Th. van der Heijden (een exclusieve uitgave), Levi Weemoedt, Esther Verhoef en Ottolenghi (gesigneerd), Maarten Biesheuvels Verhalen uit het gekkenhuis (luxe editie) Neerlands Hoop in Bange Dagen (zeer scherp in prijs verlaagd).

Maar, let op, deze boeken en aanbiedingen zijn alleen op Bookstore Day, op 25 mei dus, te koop. Kijk op www.hoofdstuk-een.nl of www.bookstoreday.nl voor alle speciale uitgaven en activiteiten in de buurt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant