Afbeelding

BV Voorne U12 3e op Toernooi Spijkenisse!

Actueel 947 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag 18 mei speelde BV Voorne mix u12 in Spijkenisse mee bij het 7e Ruud Sparreboom Memorial Toernooi. De leidraad voor het jaarlijkse terugkerende toernooi is Sportiviteit & Respect! Dit waren 2 motto's die hoog in het vaandel stonden bij Ruud Sparreboom. 

Voorne speelde goed in Poule B van het toernooi. Jasper van Hagen zette samen met Rayvano van Ostaijen de aanval op. In de eerste wedstrijd tegen het 2e team van Hurricanes ging het gelijk op. En dat bleef de hele wedstrijd, want deze resulteerde in gelijkspel. Vervolgens deed Voorne mee aan de vrije worpen & lay-up contest. Van de 10 teams zijn ze 3e geworden! 

Daarna speelde Voorne wedstrijd tegen Leiderdorp. Dit team had veel grote kinderen dus kwamen ze hier lengte te kort. Maar het team bleef strijden tot het eindsignaal. Ze verloren met opgeheven hoofd de 2e wedstrijd. Na wat rust ging Voorne de 3e wedstrijd in tegen de Waterdragers uit Nieuwerkerk a/d IJssel. Ze bleven goed bij, in de verdediging waren Evo Frank en Diede Hekking sterk bezig en ook Thijmen van Schaick had een paar mooie steals te pakken. Deze wedstrijd werd helaas net verloren. In de laatste wedstrijd namen ze het op tegen Krimpen a/d IJssel. 

Alles lukte in deze wedstrijd. Samenspel was duidelijk te zien en Marco van Eijk stond buiten de bucket en schoot alles raak met een aantal mooie 3-punters. Benthe Beckers stond in deze wedstrijd ook haar mannetje en had ook een mooie steal te pakken. Voorne pakte hiermee de winst en won overtuigend met 20-7!

BV Voorne is geëindigd op de 3e plaats! De trotse coaches Barrie Wagner & Mirjam Bakkes kregen samen met het team de medailles in ontvangst van de vrouw en dochters van Ruud Sparreboom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant