De toneelgroep van Stichting Push zette een geweldige voorstelling neer (Foto: Jos Uijtdehaage)
De toneelgroep van Stichting Push zette een geweldige voorstelling neer (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Geslaagde voorstelling 'Het leven van een puber'

Actueel 304 keer gelezen

Brielle - Zaterdag 1 juni organiseerde Soroptimistclub Voorne-Putten/Rozenbrug in samenwerking met Stichting Push, de uitvoering van de musical 'Het leven van een puber' in het Brestheater in Brielle.

Ze kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag. Meer dan 65 cliënten en begeleiders van verschillende woonvormen op het eiland Voorne-Putten bezochten de musical. Het was hartverwarmend om te zien hoe iedereen van de musical genoot.

SIN commissie
De SIN commissie (Soroptima in Natura) is een commissie die valt onder Soroptimistclub Voorne-Putten/Rozenburg. Elk jaar organiseren zij een activiteit die zich richt op de medemens. Dit jaar is gekozen voor een uitvoering van de toneelgroep van Stichting Push. Zij gaven in het Brestheater in Brielle een extra uitvoering voor de doelgroep jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een erg leuke voorstelling die ging over eigentijdse jeugdproblematiek met veel humor!

Gesponsord
Met dank aan de vier gemeenten – Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne – en enkele lokale sponsoren kon de Soroptimistclub de voorstelling gratis aanbieden. Alle gasten kregen als extra een drankje en heerlijke snack aangeboden. Dit alles bij elkaar maakte deze middag een feestje voor de bewoners en begeleiders van o.a. St. Pameijer, Voornse Hoeve, Zuidwester regio Voorne-Putten, Agatha Hoeve, Ipse de Bruggen, zorgboerderij Land Goed en Westenrijck.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant