Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Concerten in de Catharijnekerk

Actueel 272 keer gelezen

Brielle - Op maandag 15 juli, aanvang 20.15 uur, zal in de Sint Catharijnekerk te Brielle het wekelijkse zomerconcert worden gegeven door Gijs Boelen. In een divers programma zal het Kam-orgel weer in al haar kleuren te horen zijn.

De toegang bedraagt 8 euro, met vriendenpas 7 euro inclusief koffie en thee na afloop. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Voorafgaand aan het orgelconcert zal de Brielse Beiaard worden bespeeld door David van der Vlies. Vanaf 19.00 uur is de luisterplaats voor het Merulahuis tegenover de toren ingericht met stoelen en een scherm, waarop het spel van de beiaardier te volgen is.

Op zaterdag 13 juli a.s., aanvang 16.00 uur zal in de Bedevaartkerk aan de Rik te Brielle het zaterdagmiddagconcert worden gegeven door Leo Hans Koornneef, orgel en de Schola Sint-Gregorius o.l.v. Willem Chr. Meyboom, met o.a. bekend repertoire uit het Gregoriaans, afgewisseld met orgel. De toegang bedraagt 3 euro. Een uitgebreid programmaboekje is ook dit seizoen weer verkrijgbaar aan de balies van de kerken.

Meer info:www.catharijnekerk.nl. De concerten worden georganiseerd door de Culturele Commissie Sint-Catharijne, Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant