Bob IJzelenberg heerst in eigen huis in BTV E'68 open | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Jordi de Rijke (rechts) neemt na zijn zege in de halve finale de felicitaties van Alec Boot in ontvangst . (Foto: Wil van Balen).
Jordi de Rijke (rechts) neemt na zijn zege in de halve finale de felicitaties van Alec Boot in ontvangst . (Foto: Wil van Balen). (Foto: Wil van Balen)

Bob IJzelenberg heerst in eigen huis in BTV E'68 open

  •   135 keer gelezen   Actueel

Brielle – Met het winnen van zowel het enkelspel als het dubbelspel in categorie A van het BTV 'E68 Open tennistoernooi, liet thuisspeler Bob IJzelenberg er vorige week geen twijfel over bestaan wie er de sterkste speler op het toernooi op 't Geuzenpark in Brielle was.

IJzelenberg klopte in de finale van het mannenenkel Pascal van hulst in twee sets: 6-3, 6-3 en was met partner Mark Roddenhof in de finale van het dubbelspel ook te sterk voor het duo Ramon van Amen en Bob Hessels: 6-3, 6-4.

Poules
Waar mogelijk koos de wedstrijdleiding van het E'68 Open voor het spelen van de wedstrijden in poules. 'Alleen als de lijsten echt veel deelnemers telden, moesten we werken met afvalschema's,' verduidelijkte Ben Jansen, namens de wedstrijdleiding. Jansen was jarenlang mede verantwoordelijk voor de organisatie van het E'68 Open, maar was er vanwege het voorzitterschap van voetbalclub VV Brielle enkele jaren tussenuit.

Vol
Nu Jansen de Hamer bij VV Brielle heeft neergelegd, nam hij zijn zetel in de wedstrijdleiding bij het E'68 Open weer op en zag hij met collega Martin Klein hoe het tennispark van E'68 vorige week vijf avonden lang tot in de kleine uurtjes vol was met spelers en toeschouwers.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>