Enkele van de gelukkige poulewinnaars - foto Edith Schouten
Enkele van de gelukkige poulewinnaars - foto Edith Schouten

Vrolijke ladies day bij E'68

Actueel 410 keer gelezen

Brielle – Bij tennisvereniging E'68 is het goed toeven! Dat bleek dinsdag 16 juli weer bij de jaarlijkse 'ladies day'. Voor dit dames dubbel invitatietoernooi kwamen maar liefst 64 dames vanuit de hele regio naar Brielle.

Ooit begonnen in Meeuwenoord als het misschien oubollige, maar oergezellige 'taartentoernooi' waarbij het woord 'taarten' niet sloeg op de deelnemende dames, maar op de taart die er bij de koffie werd geserveerd, ging het toernooi sinds de overgang naar het prestigieuze 'Geuzenpark' verder in een nieuw moderner jasje onder de naam 'ladies day'.

Alle acht velden van het tenniscomplex waren de hele dag bezet. Zelfs moest een aantal dames door de organisatie worden teleurgesteld. Het organiserende team bestaande uit Ria, Edith, Jeanine en Nelleke zorgde voor een perfecte dag. Dat begon al bij binnenkomst. Alle deelneemsters kregen ter verwelkoming een pak cakemix aangeboden van molen 't Vliegend Hert met de wens: Veel plezier en… bak er wat van!

Er werd gespeeld in 8 poules van 4 teams. De winnaars van elke poule ontvingen een mooie bloemdecoratie. Hartelijk dank is er voor Jumbo die trakteerde op iets lekkers bij de koffie en voor Janneke van JJ sport en Simone van Siem Mode die modeshows verzorgden. Joke Bode ontpopte zich hierbij als een waarlijk professionele 'lady speaker'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant