Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Duncan Laurence op VestingPop Hellevoetsluis

Actueel 277 keer gelezen

Hellevoetsluis - "We hadden het plan opgevat om dit superleuke nieuws pas vrijdag naar buiten te brengen, maar Duncan heeft het zelf al verklapt", vertelt organisator Dominique Sonneveld afgelopen donderdag.

Donderdag meldde Duncan namelijk tijdens een interview dat hij ontzettend veel zin heeft om zaterdag in Hellevoetsluis op te treden, de plaats waar hij is opgegroeid. En dat is natuurlijk ontzettend leuk nieuws voor al zijn fans, zowel in Hellevoet als daarbuiten.

Tijdens de eerste editie van VestingPop speelde Duncan op het Accoustic Stage en daar hebben veel Hellevoeters hem ook leren kennen als singer-songwriter. En dit jaar leer de wereld hem kennen toen hij afgelopen mei winnaar werd van het Eurovisie Songfestival dat in Tel Aviv Israel gehouden werd. 

De organisatie van VestingPop is dan ook vereerd en verheugd dat zij hem ook dit jaar ondanks zijn drukke agenda weer welkom mogen heten, en deze keer natuurlijk op het hoofdpodium. Het gratis festival op zaterdag 3 augustus begint om 12.00 uur en duurt tot middernacht. Duncan treedt van 21.00 tot 22.00 uur op. 

Verder treden tijdens VestingPop op: Het Dijkt, Son Mieux, Bourbon Avenue, Luminize, Anne van Londen, Colin Hoeve & Laura Beekman, Quarter 2 Midnight, Captain Sober,  Lizzy V, 3000 Pieces én The Kik. 

Met de Veiligheidsregio, politie en veiligheidsdiensten is al maanden overleg over het in goede banen leiden van het festival, helemaal nu Duncan zijn opwachting maakt. Als het vol is gaan de hekken dicht. Het festivalterrein is berekend op circa 3500 mensen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant