Afbeelding

Vrijwillige chauffeur/chauffeuse gezocht

Actueel 406 keer gelezen

Brielle - De Catharinastichting zoekt chauffeurs/chauffeuses die op dinsdagavond deelnemers 'Aanschuiven aan tafel' willen rijden. Voor veel alleenstaande ouderen is het alleen eten van de warme maaltijd een ongezellig moment. Graag willen zij deze ouderen in de gelegenheid stellen om in de Infirmerie gezamenlijk een warme maaltijd te nuttigen tijdens hun avond 'Samen aan tafel'.

'Samen aan tafel' vindt wekelijks plaats op dinsdagavond van 17:00 – 19:00 uur. Deelnemers die niet zelfstandig kunnen komen, worden gebracht en gehaald door een vrijwilliger. De vrijwilliger brengt de deelnemers met eigen auto naar de Infirmerie. Deelnemers worden rond 16:45 uur opgehaald en om 19:00 uur weer thuisgebracht.

Spelregels

Als vrijwilliger bent u verzekerd tijdens de uren dat u voor ons rijdt. U dient wel woonachtig te zijn in Brielle. U ontvangt een onkostenvergoeding per rit.

Interesse?

Heeft u interesse? En bent u beschikbaar op dinsdagavond? Neem dan contact op met Annette van Ravens, Welzijn Ouderen, via (0181) 728281 of via a.vanravens@catharinastichting.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant