De meiden hebben allemaal mooie oefeningen laten zien
De meiden hebben allemaal mooie oefeningen laten zien

Eerste wedstrijd van het seizoen voor Brinio

Actueel 608 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 21 september was de 1ste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Dat was de individuele springwedstrijd die Excelsior Rozenburg heeft georganiseerd. De onderdelen waar de meiden hun oefening hebben laten zien zijn: lange mat/airtrack, trampoline en kast/Pegasus trampoline. Ze hebben mooie oefeningen laten zien en voor heel veel meiden was dit hun 1ste wedstrijd.

Op de lange mat/airtrack kwamen de volgende onderdelen voorbij: handstanden, arabieren, flik-flak en overslagen. Op de trampoline hurksprongen, halve en hele draaien, spreidhoeksprongen en verschillende salto's en zelfs een schroef! Over de kast/Pegasus ophurken, opspreiden, trampoline overhurken, overspreiden, los op-los af, arabieren, overslagen, half in half uit, salto's.

Het was een leuke dag met zijn allen veel hebben nieuwe dingen gedaan. Op naar de volgende wedstrijd! De meiden hebben in totaal 30 medailles binnen gehaald!! Voor de recreatie deden mee: Luna, Sophie, Anastasia, Rosalie, Julia, Alicia, Nikki, Aike, Renée en Caro. Voor de 5e divisie deden mee: Kaylee, Aurelia, Sandy, Gloria, Lilli, Kiyana, Victoria, Marit, Evelien, Saartje, Daphne, Femke, Joy, Babs, Claudia en Kenza. Voor de selectie deden mee: Sophie, Emma, Lauren, Stella, Britt, Rince, Milou, Dilara, Yentl, Anne en Julia.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant