Afbeelding

Bv Voorne Dames 1 blijft ongeslagen

Actueel 182 keer gelezen

Brielle - Na twee weken van rust ontvingen de dames van BV Voorne een zeer bekende, maar geduchte tegenstander in Brielle: BOB uit Oud-Beijerland. Een team wat met een aantal schutters en veel snelheid zorgt voor de nodige spanning bij de ervaren Briellenaren.

Ondanks afwezigheid van de zusjes Blok werd er vol goede moed gestart met de wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat BOB een lastige tegenstander zou zijn. Het 1e kwart ging  erg gelijk op en eindigde in een tussenstand van 14-13.

Na een moeizame start van de 2e periode werd gelukkig de focus weer gevonden waarbij met name controle op het spel van groot belang bleek en er werd afgesloten met een 27-22 ruststand. Tijdens de 3e periode lieten de dames vooral onder het bord weinig ruimte over voor BOB. Door sterke 1 tegen 1 aanvallen van onder andere Evelyn Parlevliet die na een periode van blessures weer helemaal terug lijkt te zijn, wisten ze nog verder uit te lopen met 16 punten verschil.

De 4e periode werd goed afgesloten door een prima samenspel van de Brielse dames waarbij zij uiteindelijk een zege van  64-43 wisten te behalen.