Keeper Jamie de Jong van Vierpolders kon een 1-4 nederlaag tegen Kethel Spaland ook niet voorkomen. (Foto: Vincent de Koning).

Vierpolders wacht nog op eerste overwinning

Actueel 261 keer gelezen

Vierpolders - Na een 1-4 nederlaag tegen titelfavoriet Kethel Spaland, wacht Vierpolders nog steeds op de eerste zege in de nog prille competitie in de derde klasse D. In de eerste thuiswedstrijd bleek vooral de Schiedamse spits Remco Wuister maar moeilijk af te stoppen door de ploeg van trainer Paul Bestebreur.

Wuister scoorde drie van de vier treffers van de bezoekers. Een schril contrast met Vierpolders-spits Vincent Bieling, die twee grote kansen op doelpunten onbenut liet. Bieling, die het in de voorhoede van vierpolders bijna in zijn eentje moest klaren omdat Jesper Lakerveld en Mike Timmers nog steeds niet fit zijn, schoot echter wel raak vanaf de stip. Dat betekende na de 0-1 de gelijkmaker voor Vierpolders, dat met een 1-1 stand ook de rust in ging.

Geflatteerd
In de tweede helft is het weer Wuister die na een vloeiende aanval de gasten op voorsprong zet. Als scheidsrechter Durgunsu in de 70e minuut de bal op de stip legt na een overtreding van Maikel Straatman tilt Dimitri Hooftman de stand op naar 1-3. Wuister bepaalt daarna met zijn derde doelpunt de eindstand op 1-4.'Een verdiende zege voor Kethel Spaland, maar wel een beetje geflatteerd,' vindt trainer Paul Bestebreur na afloop.
Komende zaterdag gaat Vierpolders op bezoek bij het nog puntloze Rhoon.