Afbeelding

Meisjes U14 BV Voorne winnen van Crackerjacks

Actueel 203 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag speelden de meisje U14 van BV Voorne hun 2de wedstrijd tegen Crackerjacks. Omdat zij vorig seizoen ook bij Voorne in de poule zaten, is het team uit Amersfoort dan ook niet nieuw voor de meisjes.

Voorne had aan het begin van de wedstrijd moeite om in de wedstrijd te komen/ Verwacht werd dat de wedstrijd niet zo maar gewonnen zou worden. De tussenstand na het eerste kwart was dan ook 8-4. Na aanmoediging van de coaches en van de aanvoerster Eline, had het team in het 2de kwart hun vechtlust terug. De offence en defence gingen steeds beter en men kon écht zien dat de meiden getraind hadden op screens. Dit alles resulteerde in een goede 21-6.

In de tweede helft ging het nog beter dan in de eerste helft. Angelina -die in haar eerste wedstrijd gelijk een anderen positie in het veld in nam- en Kyra konden elkaar goed vinden en creëerden zo kansen voor de andere spelers. De wedstrijd werd gewonnen door BV Voorne met een eindstand van 60-21. Het moment van de wedstrijd was gemaakt door Anoek met een buzzer beater vanaf de driepunterslijn.

De volgende wedstrijd is op 5 oktober, uit bij DAS in delft.