Deze woning, type B, heeft drie volledige woonlagen.
Deze woning, type B, heeft drie volledige woonlagen.
Ingezonden mededeling

Nieuwbouwproject Het Eiland van Spijk start de verkoop!

Actueel 319 keer gelezen

Het Eiland van Spijk wordt een leuke wijk, net buiten het centrum van Spijkenisse met een eigen parkje. Fase 1 van Het Eiland van Spijk bestaat uit 25 woningen.

Het project krijgt twee leuke typen eengezinswoningen. Woningtype A heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 117 m2 en wordt uitgevoerd met een zadeldak. Het andere woningtype, woningtype B, heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 153 m2. Deze woning wordt uitgevoerd met een plat dak waardoor de woning drie volledige woonlagen heeft! Alle woningen hebben een fijne diepe tuin met een goede zonligging. Uiteraard zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk om je woning jouw thuis te maken. Op 8 juli 2019 is gestart met de Pre-sale en is een groot deel van de woningen gereserveerd. Een aantal woningen zijn nog beschikbaar. De prijzen variëren van een tussenwoning voor € 360.000,- en een hoekwoning voor € 375.000,- v.o.n. Er zijn nog 8 woningen beschikbaar!

De pre-sale fase is beëindigd waardoor de vrije verkoop is gestart. Je kunt je digitaal inschrijven via de website. Na inschrijving zal VORM Sales & Finance contact met je opnemen. Wil je ook kans maken op een woning op deze unieke locatie? Schrijf je snel in!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant