Afbeelding

Het bokbierseizoen start 6 oktober in 't Kont van het Paard!

Actueel 316 keer gelezen

Brielle - De kleurenpracht van de herfst is al duidelijk te zien op de Brielse wallen, hierdoor weten ze in 't Kont van het Paard dat het weer tijd is voor bokbier! Voor de 6e keer word er weer vanaf 14.00 een gezellig bokbierfestival georganiseerd met o.a. Ierse feestmuziek en diverse bokbieren.

Van de tap zullen diversen bokbieren verkrijgbaar zijn, de muziek zal deze middag verzorgd worden de Hellevoetse band "3 whisky and a beer". Three whisky zal gezellige folkmuziek spelen zoals de poques en de Dublinners. De band zal spelen tussen 15.00 uur en 17.30 uur. In de pauzes zal er door bier-sommelier John informatie worden gegeven over bokbieren. Van de tap zullen er 8 verschillende bokken verkrijgbaar zijn waaronder Apfelstrudel Doppelbock, De Gecroonde Bock, Hertog Jan bok 2018, Awesome Autumn Rum Bock en Madeleine.

Biersommelier John Schut zal tijdens deze middag 2 proeverijen verzorgen en informatie geven over de diverse bokbieren en de oorsprong van het bokbier.

Aansluitend aan de middag is het mogelijk om gebruik te maken van het Bourgondisch buffet. Het buffet zal bestaan uit Spare ribs, drumsticks, Oma's draadjesvlees, diverse salades, stokbrood en friet. De kosten van het buffet bedragen € 12,50 p.p. De rest van de middag is gratis toegankelijk.

Met trots melden ze ook dat op vrijdag 8 oktober Steve 'Boltz' Bolton zal optreden in 't Kont van het paard in Brielle. Deze zanger-gitarist brengt de muziek van de artiesten waar hij mee speelde in 1980 (David Bowie), in 1981 (Richard Strange), in 1983 (Paul Young) en in 1989 (The Who's Tommy, met Elton John, Billy Idol en Phil Collins).

't Kont van het Paard is gevestigd aan de Kaatsbaan 1 in Brielle

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant