Tom van Klink zorgde afgelopen zaterdag voor de eerste winstpartij voor De Sprint in de competitie.
Tom van Klink zorgde afgelopen zaterdag voor de eerste winstpartij voor De Sprint in de competitie.

Tom van Klink wint voor Sprint, badmintonnen bij BBC

Actueel 407 keer gelezen

Barendrecht/Brielle - Het jeugdteam van TTV De Sprint sleepte afgelopen zaterdag in de ontmoeting met Taveba in Barendrecht de eerste winstpartij uit het vuur. De Brielse Badmintonclub (BBC) organiseert komende dinsdag in de herfstvakantie een open toernooi.

Het was Tom van Klink die voor De Sprint de eerste competitieoverwinning van dit seizoen binnenhaalde. Dat was belangrijk voor het moreel bij de Brielse tafeltennissers.

Sportweek
Komende week vindt in Brielle de jaarlijkse sportweek plaats. De Brielse Badmintonclub (BBC) draagt dan traditioneel haar steentje bij met de organisatie van een open toernooi. Op dinsdag 22 oktober kan de jeugd van 18.00 tot 20.00 uur terecht in sporthal Dukdalf. Nieuw dit jaar is dat je ook je vader of moeder mee mag nemen om mee of tegen te spelen. Aanmelden kan bij telefoonnummer 415188, inschrijven bij aanvang in de zaal is ook mogelijk.

Instuif
Vanaf 20.00 spelen de senioren. De indeling maakt het mogelijk dat alle niveaus kunnen deelnemen. Op woensdag is er een badminton instuif van 19.00 tot 21.00 uur voor jong en oud samen. Dus kom en ga wanneer je wilt en neem je familie of vrienden mee. Heb je geen racket, geen probleem, dat kan ter beschikking worden gesteld. De sportweek is een initiatief van stichting PUSH.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant