Afbeelding

Halloween pompoen uitsnijden in Vierpolders

Actueel 867 keer gelezen

Vierpolders - De dagen worden korter, de temperatuur daalt. Het is herfst. Halloween staat voor de deur. 's Avonds de kaarsen aan en een uitgesneden pompoen bij de voordeur. In de komende herfstvakantie (19 t/m 27 oktober) en de week daarna kun je samen met je (klein)kinderen een echte oranje Halloween pompoen uitsnijden bij Pompoenwinkel Vierpolders. Een leuke extra versiering voor de diverse Halloweenavonden in o.a. Vierpolders, Brielle, Nieuwenhoorn, Rockanje of waar dan ook.

De kosten voor de kinderen zijn 7,50 euro per kind. Hiervoor mag je een Halloween pompoen uitsnijden en uiteraard mee naar huis nemen. Er is limonade en een snoepje voor de kinderen. Voor de mamma's, pappa's, oma's of opa's is er koffie of thee en heerlijke pompoencake.

Alle materialen om uit te snijden zijn aanwezig. Het is wel handig om niet je mooiste kleren aan te trekken! Aanmelden is niet nodig maar mag wel. Wil je met een groep komen, bel of app dan even van te voren met Lara Groeneweg, 06 - 28 48 77 29.

De openingstijd is van 10:00 tot 17:00 uur. Het adres is Achterdijk 36 in Vierpolders. Op zondag niet geopend. Facbookpagina: groenmaaktblij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant