Afbeelding

Geslaagde Kinderkleding- en speelgoedbeurs Speelotheek!

Actueel 304 keer gelezen

Brielle - Zaterdag 12 oktober jl. was het weer tijd voor de Najaarsbeurs van de speelotheek in het Maerlant. Veel mensen trotseerden de regen. Vanaf 9 uur stroomden de belangstellenden binnen. Daar was vrijdag door de vrijwilligsters, veel ingeleverd speelgoed en kinderkleding netjes uitgestald/opgehangen. Genoeg keus voor iedereen !

Door de ruime opzet van de beurs, was er alle ruimte om doelgericht te zoeken of juist rustig rond te kijken . En al snel vond je dan de leukste kleding en/of speelgoed voor kleine prijsjes. Er zijn veel spullen verkocht. Dus veel tevreden mensen. De kopers waren blij met de aankoop, de verkopers waren na afloop blij met hun goed gevulde envelop en het ruimt natuurlijk ook lekker op. Van de opbrengst wordt nieuw speelgoed voor de speelotheek aangeschaft!

Na afloop van de beurs hebben veel verkopers niet verkocht speelgoed gedoneerd aan de voedselbank en de overgebleven kleding geschonken aan Stichting Ondersteuning Sovata/Roemenië. Daar kunnen zij ook weer veel mensen een plezier mee doen en helpen. Heeft u deze beurs gemist? In maart/april weer is er weer de voorjaarsbeurs. Dan is er natuurlijk voorjaars- en zomerkleding (vanaf mt 92) en speelgoed. Houd de affiches, kranten ,facebook en de website www.speelotheekbrielle.nl in de gaten.

Wilt u persoonlijk op de hoogte gehouden worden van de beurs, stuur dan een mail naar info@speelotheekbrielle.nl

Vindt u het leuk om de volgende beurs mee te komen helpen ? Daarvoor kunt u zich aanmelden via de mail of tijdens openingsuren op de speelotheek in Dukdalf/bres (bij ingang links).

De openingstijden zijn: woensdag van 13.30u tot 15.00u, vrijdag van 15.00u tot 16.30u en 1x per 3 weken op zaterdag van 10.30u tot 12.00u. (in de basisschoolvakanties zijn wij gesloten)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant