Vincent Bieling kwam niet tot scoren voor Vierpolders in het duel tegen Rijnmond Hoogvliet Sport. (Foto: Wil van Balen). Foto: wil van balen

Ondanks punt van RHS, heeft Vierpolders rode lantaarn

Actueel 246 keer gelezen

Vierpolders – Ondanks een gelijkspel (2-2) tegen Rijnmond Hoogvliet sport, voor de seizoensstart getipt als een van de titelkandidaten, kreeg Vierpolders in de vierde ronde van de competitie de rode lantaarn in handen gedrukt.

FC Vlotbrug (4-2 winst op DVO '32) en SC Botlek (2-1 zege op VDL) pakten hun eerste overwinning en lieten Vierpolders alleen achter op de onderste plaats van de ranglijst in de derde klasse D.

Gemengd
De ontwikkelingen zorgden voor gemengde gevoelens aan de Coosenhoek in Vierpolders. 'We pakken een punt van een sterke tegenstander,' verwoordde trainer Paul Bestebreur het groepsgevoel bij zijn ploeg. 'Maar op de ranglijst schieten we er niks mee op, want de concurrentie pakt nog meer punten. Dat is jammer na een van de beste wedstrijden die we tot dusver hebben gespeeld. Er zat zelfs nog meer in dan een gelijkspel, maar Rijnmond Hoogvliet Sport kon profiteren van een missertje van de keeper. Jamie de Jong maakt doorgaans zelden fouten, maar nu liet hij bij 2-1 voor ons een balletje glippen en kregen we prompt de gelijkmaker om onze oren.'
Sven Hokke bracht Vierpolders na een snelle achterstand op 1-1. Maikel Straatman hielp de thuisploeg met een voorsprong de rust in. In de tweede helft kreeg Bart Rollof rood, net als zijn tegenstander bij RHS.