Afbeelding
Foto: Ton Bannink

Doe mee met de landelijke schoenendoosactie

Actueel 384 keer gelezen

Vierpolders - Vanaf dit jaar verzorgt Actie4kids de welbekende schoenendoosactie. Maak jij ook een kind gelukkig met een goed gevulde schoenendoos? Dinsdagmiddag 5 november om 15.30 uur versieren ze in 't Dijckhuis te Vierpolders een schoenendoos voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Versiersels hebben zij voor je, maar je kunt ook eigen materiaal meenemen. Wel graag zelf een schoenendoos meenemen svp. Alle informatie kun je vinden op de website van actie4kids.nl.

De schoenendoosactie is een geweldig middel om de kinderen bewust te maken van de levensomstandigheden van kinderen elders in de wereld. En wat een geschenk voor elk kind dat zo'n schoenendoos gaat ontvangen! Dus ouders en kinderen kom dinsdagmiddag 5 november om 15.30 uur naar 't Dijckhuis. De kinderen zullen in ieder geval héél erg blij zijn met de versierde schoenendoos!

Eventueel kun je thuis zelf een schoenendoos versieren en gevuld met schoolspullen, speelgoed, verzorgingsartikelen, en een knuffel in 't Dijckhuis te Vierpolders inleveren vóór 23 november. Folders met informatie liggen in 't Dijckhuis of kun je via downloads op de site "actie4kids.nl" downloaden, kies via / hulpmiddelen voor de actie / deelnamefolder 2019-2020.

Heb je nog vragen, dan kun je mailen naar nelvdvalk@hotmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant